Sa-mi intre bine în cap: 30 aprilie e liber!!!

Astăzi a fost vineri la muncă. Și încă mai e, dar acum e altfel de vineri. Nu vineri cu iz de muncă, e vineri cu iz de vacanță. A se observa că am învățat un cuvânt nou, și nu mi-e teamă să-l folosesc. IZ.
Dar ce nu-mi convine mie, este ziua de 30 aprilie, care este – culmea – zi liberă. Eu nu înțeleg de ce. Abia s-au terminat liberele de Paști, că vin liberele de 1 mai. Nu puteau să pună un liber prelungit Paști – 1 mai? Un fel de concediu național – bineînțeles, plătit.

Cum mai spuneau și alții, înainte de aceste libere ar trebui să avem câteva zile libere pentru a ne obișnui cu zilele libere. Uite, eu sunt stresat. Nici nu am ajuns bine la muncă, și acum iar iau vacanță. Azi am întrebat 2 colegi, să fiu sigur că luni e liber. (că mie mi se mai întâmplă să aflu de anumite chestii după ce acestea au avut loc) iar la sfârșitul orelor, ce zic eu? “-Vă aduc dosarul luni!” A fost a treia oară când mi s-a spus că luni e zi liberă. Dar mi-a intrat în cap? Nuuu
Acum câteva minute mă gândeam (mi se mai întâmplă din când în când) pe la ce oră să mă întorc duminică (asta înseamnă că sâmbătă plec undeva) să nu ajung luni obosit la școală. Luni!!!!
Pentru a evita situațiile astea, îmi pun un sticker pe laptop, chiar acum. “Luni nu se lucrează!!!”

PS Ignorați praful de pe laptop. Nu vrea să plece de acolo, n-am ce-i face. L-am izgonit de câteva ori, dar acolo îi place să stea.
Al doilea PS:V-am zis că sâmbătă plec? Nu plec, mă ascund să nu veniți să-mi cereți de băut. Că nu vă dau!!! 🙂

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.