invitatii pe Zonga

A trecut mai bine de o săptămână de când am primit și eu o invitație de la Pavel Ionuț (mulțumesc 🙂 ), și mi-am făcut puțin de cap pe zonga. Ca orice om cu blog care-și dă cu părerea, ar trebui să fac același lucru. Deci, ce cred eu despre zonga:
Zonga este un site pe care poți asculta niște muzică. Partea bună este că melodiile sunt așezate pe artiști / albume, genuri. Pentru un obsedat de ID3-uri (care și-a petrecut o săptămână să “tăguiască” toată colecția de melodii) e un lucru bun.
Partea proastă e că lipsesc niște “features” (nu găsesc cuvântul în română la ora asta) care ar fi fost ușor de implementat.
De exemplu, o opțiune “radio”, care să genereze playlist-uri automat, în funcție de anumite criterii (gen, an, etc), un player care să știe să fac țup pop-up să pot închide fereastra principală, să existe și o versiune de mobil care să poată fi testată gratuit, și mai sunt, dar astea mă deranjează pe mine.
Dar cel mai mare dezavantaj este lipsa muzicii în limba română. Și când zic muzică, mă refer la muzică, nu la altceva. Dar, având în vedere că are o colecție de muzică ce crește precum Făt Frumos – într-o zi cât alții în zece – e acceptabil, atâta vreme cât e gratuit. Că după aia .. om mai vedea…
 În concluzie…
…am trei invitații, care stau acolo degeaba. Dacă vrea cineva invitație, să-mi trimită  un mesaj la adresa de mai jos:

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.