a inceput aruncarea cu rahat electoral

Ieri pe la amiază, în zona unde locuiesc, oprește o dubă roșie. În urma ei vine un teanc de 10 persoane. Deschid dubița, fiecare ia câte un teanc de hârtii, și se împrăștie prin blocurile vecine, cu hârtii cu tot. În câteva minute, se întorc fără nici o hârtie. Nu le-am dat importanță până când am ajuns în fața ușii, și văd înțepenită în tocul ușii următoarea țidulă:

Fix așa, cu țâțele la vedere. Am folosit Blur Tool, din fotoshop să ascund țâțele alea, ăsta e totuși un blog serios. Așadar iau țidula și încep să o răsfoiesc.

Țidula – destul de groasă, recunosc, se numește intependent-al, au și site  și cică e condusă de Horia Alexandrescu.
 Primul lucru care-ți sare în ochi este I-ul ăla mare lângă care scrie “independent”. Inconștientul tău își imaginează că e un ziar independent, și probabil zici “ia uite, un ziar independent”. Știi că nu e așa, nu există ziar independent, la fel cum nu există ziar care să spună numai adevărul.
Nu că ar conta. Ce contează e că mai jos zice ceva de Viorel Holban, primarul Râmnicului. Și curios, citești:

Și apoi, la secțiunea “interviu” găsești un “interviu” cu Ionel Tonciu, care se întinde pe vreo 5 pagini (interviul se întinde, da?), și în care aflăm, printre altele, dorința ascunsă a lui Ionel Tonciu, foarte subtil exprimată în interviu:

Dacă voi fi eu primarul Râmnicului…

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.