zăpadă? o făcătură, un trucaj ordinar…

Din câte am citit pe unele bloguri destul de citite:
– zăpada nu este așa de mare. E o făcătură, un trucaj ordinar pus la cale de televiziuni, pentru a impresiona populația.
– oamenii care au rămas înzăpeziți își merită soarta. Cine i-a pus să rămână înzăpeziți? Să pună mâna pe lopată. Ninge viscolit? Să stea afară și să facă pârtie! O astupă zăpada? Să facă iar pârtie. Și tot așa până se termină viscolul.
– vine armata să te ajute? Pune mâna și dă o mână de ajutor! Nu contează că ai 90 de ani, că ești imobilizat, că abia mergi, și că obosești după 2 minute de mers prin zăpadă … nu ești cetățean adevărat dacă nu pui mâna pe lopată.
– nu puteau oamenii să iasă din casă? E vina lor, că i-a prins zăpada în casă! Trebuia să stea afară, să se chinuie să intre în casă, nu să se chinuie să iasă din casă.
– zăpada este cât casa? Nu contează!!! Când eram noi mici, erau zăpezi la fel de mari, și oamenii ieșeau să facă pârtie.  Eu am vreo 30 de ani și nu am mai văzut așa ceva. Bunica mea are mai bine de 60 de ani, și mi-a spus că nu a văzut niciodată așa ceva.

Citind pe la alții am realizat că mai sunt și excepții. Dar dacă ei pot, nu înseamnă că toată lumea poate.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.