vitezăăăăă!!!

sau cum o dai din depresie în nervi…
V-am spus că acum ceva timp mi-am cumpărat niște ghete de iarnă?  Nu? Ei bine… 
Azi am fost la serviciu. Spre deosebire de alte zile în care am fost la serviciu, am fost acolo pe jos. Cu ghetele din paragraful anterior. Ei bine, ghetele mele, în afară de apreciatele calități legate de căldură (nu am nevoie de șosete nici la minus 10 de grade) mai au niște însușiri. Tind să cred că ghetele mele, într-o viață anterioară au fost schiuri. Altfel nu-mi explic cum naiba pot să alunece așa. Dimineața a fost cum a fost, că am găsit un taxi și m-am urcat în el. Dar la întoarcere….

A fost groaznic. A trebuit să joc șotronul, să caut bucăți de pământ uscat, să pot să merg și eu. Iar unde nu exista decât zăpadă, mergeam încet. Foarte încet mergeam.
La un moment dat a trecut un copil mic pe lângă mine. Un copil foarte mic, care m-a depășit fără probleme. Ce-o fi zis copilul ăla în mintea lui … ia uite moșul ăsta ce încet merge…
Da, și un moș m-a depășit. Și cum nu era de-ajuns că m-a depășit, mai avea și baston. Și cum a trecut pe lângă mine, s-a întors așa cu jumate de corp și mi-a aruncat o privire din aia… de parcă zicea “te-am făcut fraiere”.
Oricât m-am ținut eu după el, nu l-am putut depăși.

Și așa, un drum pe care-l parcurgeam în mod normal în 25 de minute l-am parcurs în fix o oră.
Mâine am de ales: pantofi sau ghete. Am să aleg pantofii, prefer să râdă lumea că nu știu să mă îmbrac, nu că nu știu să merg.

Sunt convins că, dacă m-ar fi urmărit cineva de la distanță, ar zis că am consumat un raion întreg de băuturi.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.