să ne gândim la viitor

Pentru că în curând vine primăvara și se va topi zăpada propun ca tuturor locuitorilor din zonele cu risc crescut de inundații să li se dea de acum vestă de salvare, barcă gonflabilă, vâsle, cască de protecție, și tot ce mai trebuie. De asemenea, fiecare țăran să fie echipat cu câte o bucată de aparat etilotest, pentru a dovedi, în eventualitatea că trebuie să fie salvat de autorități, că nu a consumat băuturi alcoolice.
Toți locuitorii vor fi obligați să facă un raport de activitate cu treburile pe care le prestează în gospodărie în general, dar și în vreme de calamități.  În cazul în care se va  dovedi că omul nu a făcut nimic să se salveze va fi lăsat să se înece în voie.


În cazul în care se preconizează că inundațiile vor dura mai mult, propun ca bărcile de salvare să fie echipate și cu echipament de pescuit. Astfel, oamenii vor putea pescui pentru a avea ce mânca în timpul viiturilor. Iar la finalul inundațiilor vor putea vinde peștele rămas în plus, putând chiar ieși cu ceva profit în urma inundațiilor.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.