despre oameni deștepți

Ieri dimineață făceam “cumpărăturile” în Carrefour Focșani. Am pus ghilimele pentru că tot ce mi-am luat a fost  un ecler și niște aparate de ras nu spun marca, deși ar merita, că îs cele mai foarte bune. Stăteam cu eclerul și cu aparatele de ras la coadă, în dreptul unei case de macat.
În Carrefour există case pentru coșuri de mână, case pentru cărucioare, casă pentru produse voluminoase și case pentru gravide. Cum nu aveam nici coș nici cărucior, puteam sta la ce casă voiam eu. Mai puțin la aia cu produse voluminoase.  Sau la aia pentru gravide.
Așadar, cum stăteam eu și admiram eclerul ăla, vine o cucoană val-vârtej, cu un cărucior aproape plin, intră în fața mea, și începe să așeze pe bandă. Chiar în fața mea. Până să-mi revin din mirare (și m-am mirat destul de mult), era deja cu cardul în mână, încerca să socializeze cu fata de la casă.
Am lăsat nebuna să se ducă …
Mai pe seară mă duc până în Kaufland, aici în Râmnic. Mai aveam niște chestii de cumpărat.
De data asta iau cărucior. Fac cumpărăturile, și mă îndrept spre casă. În timp ce mergeam spre casa de marcat, vine un mustăcios cu căruciorul, mă depășește, se bagă în fața mea și începe și ăsta să așeze pe bandă. Parcă se credea la Formula 1. Avea căruciorul plin, eu aveam două pâini, o spumă de ras și alte câteva prostii. Din nou m-am mirat.
M-am mirat de cât de idioți pot fi unii oameni. Nu mă deranjează că a intrat în fața mea, eu oricum nu mă grăbeam. Mă deranjează că unii sunt atât de nesimțiți încât cred că lor li se cuvine totul.
L-am lăsat și pe ăsta să se ducă …
A fost pentru ultima dată, de acum încolo nu mai iert pe nimeni. Fie că e vorba de stat la coadă, fie că e vorba de locul de parcare, etc etc. Păi ce dracu’?

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.