gogule, am probleme măh

Recunosc, am fost păcălit. Google plus mi-a făcut o ofertă pe care n-am  putut să o refuz. Să înlocuiască profilul default blogger cu un profil mai al dracu’, adică cu profilul google plus.
Ceea ce nu mi-a spus google atunci a fost:
– Băei, vezi că dacă te muți de pe profilul default blogger pe profilul Google plus nu mai poți să comentezi cu ce pseudonim vrea mușchiul tău, trebuie să folosești numele real.
Na belea! Am observat asta după ce am comentat pe la unii pe aici. Nu că m-ar deranja, nu e secret numele meu, dar vreau să comentez cu pseudonimul cu care comentez de vreo 5 ani de zile.
Partea mai proastă (întotdeauna e o parte mai proastă) e că nu pot sau nu știu cum să trec înapoi la vechiul profil. Așa că nu am ce face … nu mai pot comenta din contul blogger, și tre’ să folosesc de acum opțiunea cu nume/url.
Ghinionu meu că nu am citit instrucțiunile mai întâi.
UPDATE: Am găsit un buton care mi-a șoptit: Reveniți la profilul blogger. Am făcut-o. Nu mai trec pe google plus de acum 🙂

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.