despre penticostali

Păi … dacă pentagrama are 5 vârfuri, înseamnă că penticostalii au … 5 coaste. Eu așa vreau să cred. Habar nu aveam de existența lor până nu am auzit la muncă un coleg vorbind despre tremurici. Cuvântul tremurici mă duce cu gândul la piftie, așa că am început să-mi arunc ochii pe ici pe colo după mâncare. Când mă vede că mă uit aiurea se apucă să explice că de fapt e vorba de o sectă de penticostali (da, ăia cu cinci coaste) care tremură.
Când am auzit că penticostalii sunt tremurători m-a apucat un sentiment de milă. Voiam să întreb “Da de ce, le e frig?” Dar nu am întrebat, că am aflat și de ce tremură. Că cică intră în rezonanță cu divinitatea. Sau mă rog, eu atât am reținut. Că nu puteam să mă concentrez. Mă tot gândeam la piftia aia.
Ciudat nume și-au mai ales și tremuricii  ăștia intercostali.
Dragi intercostali cu 5 coaste. Vă rog io, dacă citiți p-acilea vreunu’, lămuriți-mă și pe mine. De ce tremurați mă? chiar vă e frig? V-ar ajuta un calorifer, radiator, ceva?

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Comments

Add a Comment
 1. Nu numai ca tremura, dar si urla si se arunca pe jos ca sa le vina "Duhul Sfant"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.