românește

Povestea care urmează s-a petrecut sau nu s-a petrecut într-una din uzinele patriei noastre pitorești și plină de … speranțe. Dacă nu s-a petrecut sigur se va petrece.
Nenea x este un băiat muncitor, dar cam nou la fabrica unde lucrează nu de mult timp … și probabil nu pentru mult timp.
X lucrează de dimineață până seara, fără pretenții de ore suplimentare sau alte neologisme din astea. Într-una din zile se întâlnește x cu șeful cel mare.
Ăl mai tare de la ei din departament. Între timp, mai vin și alții, din același departament: w, v, z, t,u, și v. În toiul discuției … vine y, și arată spre x:
– Tu n-ai lucrat azi !!!
X … luat prin durprindere, răspunde:
– Ba da!
– Ba nu, nu ai lucrat nimic. Nu ai făcut nimic la noul proiect! Știu sigur, pentru că am stat și te-am supravegheat toată ziua ! ! !
X recunoaște. Și șeful îl sancționează pe x.
Acum … eu stau și mă întreb: y a pierdut toată ziua pentru a vedea dacă x lucrează la ce trebuie sau nu. X a fost  sancționat, dar y, care nici el nu a lucrat la ce trebuia, fiind ocupat cu supravegherea lui x, nu a fost sancționat. Y nu avea sarcina de a-l supraveghea pe x.

Specific românesc sau nu ? 🙂

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.