extratereștrii sunt proști

Și nu exagerez deloc în genialul titlu al acestui articol. De ce? Pentru că așa este.
Avem aici una bucată știre mai puțin recentă. O venit ozn-ul la Brașov. Probabil o farfuriuță zburătăcitoare plină ochi cu alieni, cunoscuți de necunoscători sub numele de cod “extratereștri”.
Dilema “există sau nu extratereștri”, “există sau nu ozn-uri”  cred că nu-și are rostul. Problema este cât de poate de simplă.
OZN-uri sau UFO-uri (sau ofuri ? ) există. Un OZN nu este altceva decât un obiect zburător neidentificat. Neidentificat. Cu alte cuvinte, eu văd un avion, și nu știu ce-i ăla, nu am văzut niciodată în viața mea avioane. Pentru mine ăla e un ozn. Deci … există.
Cât privește extratereștrii …eu cred că dacă există sunt cam  …. proști De ce sunt extratereștrii proști?
Pentru că se lasă fotografiați, filmați, prinși, împușcați, autopsiați… Mai mult … se apucă și se joacă în lanurile nostre de grâu, fac pătrățele, cerculețe, se joacă cu bolovanii, cum au făcut la stonehenge, și multe altele.
Eu nu-mi pot imagina cum o navă care călătorește zeci și sute de  ani lumină, printre planete, comete, ploi de meteoriți … ajunge pe pământ, și ce face? se strică și se prăbușește!!! Cât de prost să fii ca după ce ai călătorit atât de mult … să pici fix aici, la noi ăștia, pământenii?
În plus, dacă nu se prăbușește se apucă și se plimbă cu farfuria peste mări și peste țări … să-l vadă tot omu! De ce? De proști! Eu dacă aș fi extraterestru aș sta acolo suuus, să nu mă vadă nimeni și mă apuc să scanez pământul. Mai sigur, nu? Și după ce-mi fac o idee despre el, mă apuc să-l cuceresc. Și gata povestea! Sau poate ei au tehnologii pe care noi nici nu putem să ni le imaginăm dar nu au un scanner amărât…

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.