breiching niuz

De când am ajuns pe la cancelarie (și de data asta nu în postura de elev care sărea pe geam de la ore după ce se făcea prezența) am ajuns să fiu la curent (220 sau 230) cu știrile. Până acum ascultam știrile odată pe săptămână, și numai ce voiam eu. Și era așa de bine … credeam că am ieșit din criză, că țara o duce bine, că băsescu se preocupă de soarta noastră, că salariile cresc, că scade șomajul… naivități d-astea.
De când ascult știrile zilnic am aflat că nu e chiar așa. Săptămâna asta am aflat multe știri,  una mai genială ca alta, în dezordinea următoare:
* un grup de maneliști s-au luat la bătaie la un concert de manele, în Buzău. S-au bătut pentru locurile din față. Evident, jandarmii nu au intervenit. Erau ocupați să asculte manele.
* unu’ și-a luat nevasta la palme în timp de dansau o populară la o nuntă. Evident, nimeni nu și-a dat seamă că ei de fapt efectuau un nou gen de dans pentru care au exersat mult acasă, în particular.
* un deștept vrea să modifice taxa de poluare, și să o facă anuală. Aștept cu nerăbdare ziua în care vom face împrumut în bancă pentru a cumpăra … o bicicletă.
* într-o tabără, niște asistenți sociali au lăsat copiii să doarmă în discotecă, în timp ce ei dansau și se distrau. Eu nu văd nimic rău în asta. Dacă i-ar fi lăsat singuri în dormitoare, peste ceva vreme asistenții sociali se transformau în asistenți … maternali..
* cică Becali a fredonat maseuza. Și maseuza l-a fredonat pe Becali… Oare cum o fi sunat La Marseillaise în versiunea becaliană?
* egalul România Franța a fost egal din cauza gazonului. Dacă nu era gazonul, ar fi fost din cauza arbitrilor. Iar dacă nu erau nici arbitrii de vină, sigur ar fi fost din cauza comeatei.
Restul, mai târziu…
Linkuri nu am, da’ tre’ să mă credeți pe cuvânt. Sau nu … Doar știți că nu mint. Sau da … 🙂

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.