tableta reloaded. review-ul

Scriam cu ceva vreme în urmă despre campania quickmobile.ro inițiată de blogalinitiative. Mă rog, ziceam eu acolo ceva și am promis un review pentru MOTOROLA MZ604 XOOM ….
… dar sunt site-uri pline și super sătule care descriu foarte bine această tabletă, motorola xoom pe numele și prenumele ei. Deci încă un review ar fi fost jenant sau embarasant, ca să folosesc un neologism; sau un cuvânt inventat de mine … nu știu. Prin urmare, acest review nu este un review clasic. Motorola Xoom va avea deosebita onoare de a beneficia de un excepțional review în stilul ex-silentio.

În primul rând, ce e aia tabletă? Dacă vă gândiți la chestia aia care ți-o dă la farmacie, aveți parțial dreptate. Tableta motorola xoom ține de foame, de sete, de nevastă, de copii, și poate chiar de serviciu.
Bine dar … ce e cu tableta asta?
Tableta este de fapt, un laptop turtit, sau mai bine zis un telefon umflat cu pompa. Prima tendință când îl vezi ai impresia că nu e nici laptop, nici telefon. Dar nu e așa.
E și una și alta. Mai bine zis și una și alta și alta. Și laptop, și telefon și camera foto. A … și cică filmează și în Hunedoara. Doar așa scrie la specificații… filmează în HD. Aș fi preferat să filmeze BZ sau VN … dar pot să fac o vizită până la Hunedoara…
Hai nu mă mai înjurați, știți foarte bine că filmează HD. Dacă nici o rezoluție de 720, la un framerate de 30 cadre pe secundă nu e HD… să nu-mi ziceți mie cuțu. Serios, să nu-mi ziceți cuțu că mă enervez.

Da, știu că mă veți întreba în gând (în gândul vostru) “de ce să-mi iau tabletă motorola xoom dacă am laptop?

Cum spuneam … în primul rând bateria ține de te plictisești. În alt doilea rând, ține loc de reader. Ebook reader. Apoi, poți citi fără probleme știrile. Poți să scrii, să citești, să vezi poze, să faci poze, să vezi filme, să filmezi. Poți să vorbești și la telefon.

Apoi, Motorola xoom știe să înjure pe mai multe voci:
vocea 1: Multi-touch input- Accelerometer sensor, UI auto-rotate, giroscop și barometru
vocea 2: HDMI port – Digital compass – MP3/WAV/WMA/AAC+ player – MP4/WMV/H.263/H.264 player – Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Google Talk – Document viewer – Photo viewer/editor – Organizer – Adobe Flash Player 10.1
Și lista poate continua…

Dar mai bine spun ce nu poate să facă. Căci există ceva ce nu poate să facă. Nu poate să facă asta:

În rest, dacă nici asta nu v-a convins, poate vă convinge o vizualizare 3D. După o zi în care am tot căutat un applet java pentru a încărca un obj pe blog, a ieșit asta:
(dă click stânga și mișcă mouse-ul sus-jos-stânga-dreapta pentru manipulare, dă click dreapta și mișcă mouse-ul sus-jos pentru mărire/micșorare)

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.