frauda orange. si orange se bucura

Acum ceva timp am scris despre o anumită fraudă Orange. Mă rog, fraudă în numele Orange, să nu se înțeleagă greșit.

Cum că un individ sună lumea și le spune că au câștigat naiba știe ce castele în Dubai, și naivul Român pune botu’ la premiu, și mâna la portofel și-i dă omului banii pentru niște premii fictive. Și când pui botul unde nu trebuie, rămâi cu buza umflată.


Acum au nu înțeleg una bucată chestie. Eu am scris postul în martie. Acum este august, aproape septembrie.
În tot acest timp, omul ăsta a înșelat poate zeci de persoane și nimeni nu a făcut nimic. NIMIC. Deduc asta dintr-un comentariu la articolul respectiv de pe data de 12 august care spunea:

nr. privat, premiul mare de 10.000 euro, acelasi cont BCR, acelasi cont numai ca cerea 5 vouchere de 25 de euro fiecare si numele cu care s-a recomandat e Cernat Sorin (nr. de legitimatie – 0126)

Eu am făcut plîngere atunci la orange. Ce mi-au spus cei de la Orange? Au zis fix așa:

A … dacă îi știați numărul era bine, așa, dacă a sunat cu număr ascuns … n-avem ce face.

Păi dacă voi, măi Oranjilor, n-aveți cce le face, cine să facă ceva? Știți ce? Mi-e cam greu să cred că voi nu știți cine mă sună pe mine cu număr ascuns. Dacă vine nenea polițaiu și vă întreabă, la fel îi spuneți? Și dacă voi nu aveți ce le face, de ce nu mi-ați spus la telefon atunci:

“Noi, ăștia de la Orange, suntem cam prostuți așa… nu putem face nimic, dar faceți dvs o plângere/sesizare/scrisorică la miliție, că vă ajută ei”

Și mai știți ceva? eu cred că vă convine.
Nu știu de ce, dar aveți de câștigat din escrocheriile astea… ce .. nu știu. Dar dacă aveați de pierdut nu le-ați fi trecut cu vederea. Oricum, de pierdut pierdeți sigur. Dar pierdeți clienți. Oricum nu contează … aveți destui naivi abonați, nu ?
PS. Da, poate fi și omul vinovat că e prea credul, dar nu poți da vina de exemplu pe locatar că a fost jefuit că nu a avut alarmă la casă … Sau poți?
Dacă unu’ din escrocii ăștia ajungea după gratii cred că s-ar fi rărit astfel de infracțiuni. Dar nu-mi aduc aminte să fi  ajuns vreunul…

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.