eco-capra

Se spune pe la gazetă că niște oameni inteligenți de prin America au inventat o firmă destul de profitabilă. Profitabilă că profită de unii americani… sau oameni, că sunt două lucruri diferite.
Deci, ce au gândit ăștia?
Băi! Americanii sunt puturoși.
Băi! Americanii n-au de gând niciodată să dea doi dolari direct lu’ un nea John (ăsta-i un fel de nea Ion pe la ei) să facă treburi, preferă să dea 1000 de dolari la firma care l-a angajat pe John să facă treburi.
Sau, preferă să dea și 5000 de dolari dacă firma aia se laudă că știe ce e aia eco.

Cu alte cuvinte, au pus-o de-o firmă de capre ecologice care pasc ecologic iarba proprietarilor de grădini puturoși, și se cacă ecologic pe în aceeași grădină proaspăt păscută.

Genială idee, ce să zic!!!
Nu mai plătește muncitorul cu motocoasa să motocosească iarbă. Nu e ecologic, nu? Dar pun caprele să pască iarba, iar căcatul de capră îl lasă acolo, căci …. e îngrășământ….
Deci eu dacă mă duc în America și-mi cumpăr vreo două capre fac avere!
Iar partea cu căcatul-îngrășământ mi se pare și mai tare.
O mică dilemă am. De ce rahatul de capră e îngrășământ și e lăsat bine-mersi la locul faptei, iar rahatul de câine trebuie cules de pe jos, altfel proprietarul de câine căcăcios reiscă amendă? O fi din cauză că ăla de câime pute?

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.