De unde vine spam-ul

Înainte îmi era greu să-mi explic cum ajunge adresa mea de email să primească tone de mesaje de spam fără ca eu să fi făcut nimic. N-am nevoie nici de mărire, nici de îngroșare, nici de subțiere. Iar de mărirea sânilor, nici nu poate fi vorba. Știați că au apărut produse care cică fac asta? Eu nu.
N-am nevoie nici de ceasuri, nici de metode de a câștiga bani mulți și repede. Dar spamerii nu au aflat asta.
Nici roboțeii care trimit automat nu au aflat asta.
După ce am aflat ce e cu bazele de date care conțin emailuri, preluate de la diverse firme serioase de diverși indivizi neserioși m-am mai liniștit. Mai este și scrisul ăla mărunt când te înscrii pe undeva pe care nu-l citește nimeni în care spune că emailul tău poate fi folosit de terți pentru mesaje.. sau cam așa  ceva. Nu știu exact că nici eu nu citesc porcăriile alea.
Însă nu îmi explic cum poate o adresă de email pe yahoo, care are vreo 30 de contacte, printre care câteva firme mici (astea n-au treabă cu internetul) și câteva persoane care, la fel, nu au treabă cu internetul să înceapă dintr-odată să primească mesaje spam….  Și nici nu e un nume chiar așa ușor de ghicit.. De doi ani există și nu a primit nici un spam. Acum însă….
Internetul este paranormal câteodată… deși pare-normal, nu prea e 🙂

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.