cum să dai cu gps-ul în gard

Azi dimineață plec spre Otopeni. Înarmat cu GPS actualizat cu ultima hartă – martie 2011 cică. Totul a fost ok până când m-am întâlnit cu un pod care anul trecut nu exista. Așa că și eu și GPS-ul ne-am decis de comun acord să mergem pe drumul pe care îl știam. Trec drăcovenia aia de pod pe care nu-l cunoșteam, apoi dau să fac dreapta să intru pe șoseaua principală spre aeroport.

GPS-ul țipă la mine “la dreapta bă”, eu țip la GPS “știu bă, da’ pe unde?” Că pe unde știam noi că e drumul … nu mai e drumul. E niște stâlpi din ăia puși la mișto, de ai impresia că-s de plastic și poți să-i “împingi” puțin cu bara, dar nu poți, că-s niște bolovani ai dracu’ de grei. Doar că-s vopsiți. Așa că mi-am continuat drumul, am găsit un sens giratoriu, m-am întors, și am mai încercat odată. De data asta am găsit o stradă pe care se lucra, și care avea și un mare semn de accesul interzis la intrare. Dar ce! Mă face pe mine un semn? Semnul ăla e așa de mic și firav… iar eu am o mașină așa de mare și rea .. (deeci se subînțelege că nu eram cu nova… )

Ocolesc semnul, fac slalom printre muncitori, printre tractoare și excavatoare ies în șoseaua principală și ajung la destinație.

Dar nu este de ajuns să ajungi la destinație. Trebuie să te mai și întorci. La întoarcere s-a repetat povestea. Exact la fel. Chiar identic aș putea spune.
Numai că … v-am mai spus ce norocos sunt eu? Păi dacă n-aveam noroc nu mă întâlneam cu mașina poliției fix când intram eu pe interzis?
Polițaiul a așteptat să trec pe lângă un excavator, și mi-a făcut semn să mă întorc. L-am ascultat. M-am întors .. cu capul în direcția lui, am văzut că a plecat și mi-am văzut de drum, printre aceleași basculante și tractoare.

Și când te gândești că harta aia era din 2011… e a treia oară (cred) când GPS-ul mă dă cu capul de stâlpi. Dar nu mă plâng. Data viitoare iau în mașină și târnăcopul. Dacă nu e drum …îmi fac singur. Pe unde vreau eu !!!

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.