24

… de ore de nesomn și de condus. Și-aveam niște idei așa inteligente de scris, dar nu prea pot să-mi țin ochii deschiși.
Ieri vreo 300 de km, azi restu’ până la 1000…  somn, de acum încolo cât cuprinde.
Trebuie să recunosc totuși că am dormit dimineață vreo doo ore în parcarea de la Otopeni. Destul de scump somnul acolo totuși. 6 lei ora. 

Spuneam aici cum GPS-ul mă trimitea la dreapta printre bolovani. De data asta am trecut pe sub pod, am făcut stânga, și am înaintat pe București-Ploiești, știind că undeva trebuie să fie un sens giratoriu pe sub șosea. L-am găsit. Pe al doilea, pe primul l-am ratat. La primul a fost distractiv. GPS-ul nu știa că dacă sunt pe pod sau pe sub pod (unde era sensul giratoriu) și urla “ieșiți pe a treia ieșire” iar eu aveam în față o șosea cât se poate de dreaptă….
Cum spuneam, am profitat cât am putut de mult de acele doo ore de somn. La 6 lei ora trebuia să bag un somn cât mai profund, să nu zic că am dat banii aiurea.
Aș mai spune ceva dar nu se mai poate.  Mă retrag în vederea recuperării datoriei față de Moșu Ene.
Dacă în câteva zile nu mai apare nici un articol pe blog .. să mă trezească și pe mine careva !!!

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.