trei ceasuri aproape rele

Prostia este probabil precum cutremurul (oare pot să zic ca cutremurul?): se adună, se adună, se adună și dintr-odată răbufnește. Astăzi din fericire sau nefericire (încă nu m-am decis) era și persoana mea prin preajmă.
Primo:
Mă trezesc dimineață, bucuros că m-am trezit dimineață (serios, eu când mă trezesc dimineață e sărbătoare), gata de făcut o scurtă vizită în viteză în frumosul munipiciu Focșani.

Undeva într-o intersecție, mai aveam doi metri și mașina mea pupa mașina cucoanei din față, cucoană care nu a aflat că are oglindă retrovizoare. Sau dacă a aflat că are oglindă retrovizoare, a crezut că e pentru a se farda, a se scobi în nas, între dinți, etc. Trag un claxon și merg mai departe.
Secundo:
Ajung în parcare la Casa de inCultură. Serios, in-ul ăla nu e pus degeaba acolo, pentru că, un cineva s-a gândit că ar fi funny să parcheze … fix în mijlocul unei străzi. De ce? Pentru că poate.

Tertio:
La întoarcere, se întâmplă din nou faza de la punctul 1. Dar nu cu aceeași cucoană. De data asta cu un chel cu ochelari. Sau fără, că nu am văzut bine.
Chelul ăsta cu sau fără ochelari a decis cu de la sine putere să STOP-ul din dreptul străzii lui se adresează avioanelor care circulă prin zonă, și el are dreptul să treacă. Și trece, chiar când treceam și eu. Eu, care nu știam ce este (sau mai bine zis ce nu este) în mintea omului. Trece prin fața mea la vreun metru, eu frânez, și el oprește la vreo 10 metri într-o parcare în fața mea, să vorbească cu niște indivizi. Eu trec pe lângă el, și, nervos, trag un claxon. Un claxon supărat. (Mai am un claxon fericit, dar nu-l prea folosesc). Și individul ce face? MĂ SALUTĂ!!!!! Credea că claxonul meu i-a transmis salutări…. Și-mi trase un salut de zici că ne cunoșteam de când lumea…
Partea bună e că am avut ce scrie pe blog și am învățat și trei cuvinte noi cu ocazia asta…
ps: a observat cineva că am scris munipiciu

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.