titularizarea se întoarce

După o îndelungată absență de o zi din lumea onlainului, ex silențio se întoarce. Apropo, gogule … mi-a fost dor de tine bă.
Azi am fost de-am dat un examen de titularizare. De dat l-am dat, că era păcat să pierd o ocazie de distracție, dar am scăpat din vedere un mic, minuscul și insignifiant lucru: să iei o notă mai acătări, mai trebuie să și înveți una alta. Și nu, chestia cu îngrășatul porcului în ajun nu funcționează.
Ce m-a întristat pe mine cel mai mult au fost subiectele.
Când le-am primit mă uitam la ele ca la o limbă străină. Și chiar limbă străină era, că au încurcat inspectorii subiectele, și în loc de psihopedagogie specială pentru limba română au apărut subiectele la psihopedagogie specială pentru limba maghiară. Zic și eu nem tudom, și aștept.
După cam un sfert de ceas dintr-o oră au apărut și subiectele pentru limba românească. Nu mare diferență … tot limbă străină. Oare am spus pe undeva că am dat examen la psihopedagogie specială? Nu am spus. Oare mai spus pe undeva să nu am nici o legătură su psihopedagogia specială? Nici asta nu am mai spus.
Dar mi-am adus aminte de vremurile când mă jucam de-a psihologul și am scris ce mi-am adus aminte, și ce am crezut eu că i-ar cam interesa. Că habar n-aveam de ce voiau ei acolo…
Dacă cineva din corectori îmi va aprecia eforul depus de a scrie altceva decât ce se cerea, e bine. Dacă nu .. și mai bine.
De asta am lipsit eu așa de mult de pe net (o zi): am învățat 🙂

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.