o murit hari poter bă

Jale mare pe la televiziuni, bloage, tuiter, feisbucuri (ca să nu zic altfel 😀 ) zilele trecute. Moare hari poter. Cică!  Așa am auzit. Ei bine, ce pot spune? Săracu….
Se vorbește că Harry Potter ăsta există prin cărți și prin filme de mai bine de 10 ani, și moare lumea să-l vadă cum moare. De ce … nu pricep. Poate oi fi eu mai incult așa de felu’ meu, da’ nu înțeleg ce poate să-ți placă la un tip cu ochelari care are un băț cu care face vrăji, sau chestii ….

Am văzut mai demult câteva secvențe în care tipu ăsta cu bățu’ magic era la o școală de magie și era învățat tot felul de chestii bune, cu care putea să-i omoare pe oamenii răi care voiau să facă … chestii rele.  Care și oamenii ăștia răi erau tot vrăjitori. Să pic pe jos de impresionat ce am fost, nu alta.
Îmi aduc aminte de isteria provocată de Poterică ăsta cu piatra lui filozofală. Am vrut să-l văd, sau chiar l-am văzut dar nu-mi mai aduc aminte nimic. Probabil că am adormit, ca și la Stăpânul Ghiulurilor, Titanic, și altele asemenea.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.