niște fericire

Hai să punem mâna pe memoria de lungă durată, care la mine e tot de scurtă durată și să facem retrospectiva fericirilor proprii, alea mai interesante, după cum zice domnu’ Ionuț
– Când m-am născut. Nu cred că-mi mai aduc aminte – eventual sub hipnoză, dar nu mă risc – dar cred că am fost fericit să scap din haosul și întunericul ăla (presupun că e întuneric acolo) și să vin “pe lume” Chiar dacă cică am zis “uaaa” la început, a fost probabil din cauză că nu puteam să zic “uraaa”.

Poate unii îmi vor pune niște etichete (prefer de bere) la faza asta, dar…
– Când m-am îmbătat prima dată. Nici nu vă închipuiți ce fericit eram. Din ce mi-au povestit prietenii a doua zi am aflat că am fost foarte fericit… și îi cred pe cuvânt
Și continuăm: 
– Când am terminat liceul. Nu înțelegeam de ce colegii mei erau supărați că nu ne vom mai vedea prea des. Eram atât de fericit că scap că nu mă mai interesa nimic. Nici nu voiam să-i mai văd, numai să scap de acolo (Bacovia e de vină)
– Când am luat la facultate. Până atunci nu am avut niciodată senzația aceea de “îmi vine să țip de fericire”. Sau “îmi vine să beau până dimineață de fericire”. De ce? Pentru că am vrut psihologie cu tot dinadinsul. Cu toate că eram admis la Dunărea de Jos, la economie, am preferat să învăț psihologie și biologie și să dau examen la Iași. Pe vremea aia se dădea examen, și se intra foarte greu la psihologie, de aici și bucuria mea. Acum când mă gândesc … poate era mai bine să rămân la Galați, la economie.
–  Când mi-am luat propria mașină. O dacia nova, care merge și acum. Atunci mergea singură, acum merge împinsă, dar merge.
– Undeva prin noiembrie 2006, dar nu vă spun vouă că nu vă interesează. Dar trebuia să menționez 🙂
– Când am ieșit prima dată din țară, cu avionul, după ce am trecut peste partea cu “Bă …. ne prăbușim bă….. murim bă….. cădem dracu jos pe vreo insulă și rămânem acolo….”
Cam astea ar fi fericirile. În rest, amar și jale. Mai puțin între orele 00.00-23.59, zilnic.
Normal ar fi să dau leapșa mai departe, dar nu îmi permit, am și eu vreo doi vizitatori și mi-e frică să nu-i sperii … Dar preluați-o voi de-aici, care dorește, care mai poftește, că nu mă supăr.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.