cum functioneaza invatamantul

Cine a avut neobrăzarea să se prezinte luni dimineață la prima oră să valideze dosarul de titularizare a avut deosebita plăcere să constate că validările începeau la ora 3 după amiaza. Cine a avut, de asemenea, curajul să stea acolo de dimineață până la ora trei a observat cu deosebită plăcere și bucurie în suflet că binecuvântatul proces de validare a dosarelor pentru titularizare a început pe la 6 seara. Așa am auzit.

Evident,  au fost și câțiva norocoși care nu au reușit să valideze ***-ul ăla de dosar, așa că au avut onoarea de a se prezenta acolo marți dimineața. Marți dimineața au început, după cum spune și denumirea de “marți dimineața”, chiar dimineața.
Orarul s-a desfășurat după principiul: “zece dosare validate, două ore pauză de masă luate”.
Observații:
1. Când se fac liste cu oridinea de intrare undeva, aceste liste nu trebuie lăsate pe mâna oricui. Erau acolo două cucoane care mai aveau puțin și linșau pe unul care a avut tupeul să intre fără să se treacă pe listele lui Moise.
2. Când nu cunoști pe cineva, e bine să-l întrebi mai întâi ce face acolo, cine e, cum îl cheamă. Nu de alta, dar te trezești că te iei tocmai de inspector. Care inspector a dat replica “Și dacă țipi la mine intri mai repede crezi?”
3. Dacă ai relații, intri înaintea tuturor. Unii continuă să se încăpățâneze să nu creadă asta. Scandalul e inutil.
4. Când sunt niște oameni care așteaptă de la 7 dimineața acolo, nu e o idee bună ca femeia de serviciu să treacă chiar prin fața lor cu resturile unui mic dejun copios luat de cei care trebuiau să valideze dosarele. Nu e frumos.
5. Dacă te apuci să strigi “și io am relații și intru cînd vreau eu dacă vreau” – ești cam prost. Ori taci, ori te folosești de relații și intri. Dar nu te lauzi.
6. Nu e frumos să te iei de un om mai bătrân, mai serios și mai cu bun simț ca tine doar pentru că a intrat în locul altcuiva de pe listă. Dacă faci așa, ești cam ca … punctul 5.
Mi s-au terminat observațiile.
Și articolul.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.