cu si despre rockeri

Din ziua 1 a apariției mele pe aici, prin zonă am decis că vreau să fiu rocker. A fi rocker implică niște chestii, și bune și rele. Acum nu mai știu cum e, dar cu ceva timp în urmă era așa:

– rockerii se ceartă cu depeshiștii. Dacă n-aveai emblemă cu depeche mode ori erai rocker ori rapper. Și alegeai să fii rocker, pentru că:
– rockerii se ceartă și cu raperii. Raperu zicea: “ce tot urlați bă așa de nu înțelege nimeni nimica”. Iar rockeru zicea: “voi când învățați bă să cântați și renunțați la a mai recita versuri”. Și tot așa.

După o vreme treaba a evoluat:
– rockerii sunt sataniști, se strâng în biserici, sacrifică pisici și ascultă Manowar. [pentru cei care nu știu, aceste chestii le-au spus niște proști la TVR prin anii 90. În urma acestui reportaj am învățat să merg pe stradă uitându-mă și în stânga, și în dreapta, și în spate]
Apoi treburile s-au mai liniștit. Au urmat altele, mai cuminți:
– rockerii sunt nespălați. Apăruse celebrul banc cu rockerul care zice “Băăăă azi am făcut duș … Am tricou cu metallica”
– rockerii sunt bețivi, sataniști, drogați. Beau vodkă Săniuța și fumează Carpați. Fără filtru. Cu ceva timp în urmă cineva m-a întrebat la modul cel mai serios: “chiar așa e mă? vă strângeți și beți săniuța și fumați carpați”?
Iar un mecanic de locomotivă a strigat după mine odată “Așa-i băiețaș? Cu săniuța și carpați?” După ce l-am trimis la plimbare cu tot neamul lui s-a calmat.

– apoi lumea a mai evoluat. Doar că au mai rămas unii care încă mai au idei din astea.
Acum vreo câteva luni un pui de țigan din împrejurimi a întrebat-o pe prietena mea:
“nu te supăra că te întreb, prietenul tău mănâncă pisici?” (faptul e cât se poate de real din păcate…)

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.