Ce bine e cu modem

Mi-am confecționat un fel de modem. Mă simt ca acum vreo 10 ani când intram pe o pagină (rol.ro să zicem, că erau tari pe vremuri) mă ridicam de la calculator, îmi făceam cafeaua și când eram cam pe la jumătatea ceștii cu băutul se încărca și pagina.
Doar că acum se încarcă mai repede. Puțin mai repede.

După cum probabil am spus, iar dacă n-am spus mă repet, sunt plecat undeva la cucuieții din deal (Valea Sălciei se numește de fapt) unde am doar una bucată linie semnal la telefon. Despre interneți, wireleși nici nu poate fi vorba.
Partea proastă și foarte proastă este că softul care îmi permite să mă conectez la internet are ceva restricții, printre care și aceea că nu acceptă pagini securizate. Așa că … am net, dar mare lucru nu pot face. Am ajuns să nu pot comenta pe propriul blog, darămite pe al altora…
Iar să scriu sau să postez de pe telefon…. am încercat, dar oricâtă răbdare aș avea… n-am atâta răbdare.Așa că mă rezum la citit email și știri (doar pe site-urile care au variante pentru mobil, că se încarcă mai repede)

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.