acum mult timp…

… în urmă. Mergeam liniștit cu trenul de la Râmnic la Iași. Sau trenul mergea liniștit cu mine de la Râmnic la Iași. Nu contează ce căutam acolo. ca orice om care se duce la Iași, aveam de gând să stau mai mult acolo. Nu poți să te duci la Iași și să stai doar o zi sau două. E blasfemie! 🙂
Și cum aveam de gând să stau mai mult, aveam bagaje. Un bagaj cu haine, mai mare, că era cam iarnă, și unul mai mic, cu un casetofon minuscul și o grămadă de casete. Încă nu se inventase cd-playerul.
Iar dacă cineva îmi spunea atunci că se va inventa o chestie cât un chibrit cu care poți să asculți muzică zile în șir îl scuipam între felinare! Pleosc!!!
Continuăm:
La Tecuci mămăliga asta de tren se odihnea, se schimba la locomotivă, treaba lui. Oricum, stătea acolo vreo juma de oră. Eu, ca om naiv cobor din vagon, să-mi iau țigări. Și cum era aglomerat înăuntru, fumez afară vreo trei patru țigări, să treacă timpul mai repede. Când fluieră împielițatul impiegatul ăla de nea Vasile  și-i face cu mâna mecanicului mă arunc și eu în tren.
De cum aterizez pe canapea, observ loc mai mult. Mai mult cu un călător și o geantă. Un călător necunoscut – naiba să-l ia – și o geantă – a mea. Degeaba am alergat tot trenul după el, nu l-am mai găsit. Și acum, după atâția ani îl înjur că odată cu geanta am pierdut și caseta mea cu Serenity, pe care nu o mai găsesc nicăieri. Pe metalhead au mai rămas niște linkuri expirate, și cam atât. De azi-dimineață de când mi-am adus aminte de ei ascult într-una una din cele două piese care iegzistă pe iutube. Asta:

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.