veniti la vrajitoare…

Care mai dorește, care mai poftește … 3 la 10.000
Cele mai vrăjitoare vrăjitoare, născute din mame și tați vrăjitoare, experte în folosirea magiei albe, negre, verzi, gri, albastre, magia rogvaiv, îți vor ghici trecutul, prezentul și viitorul în palmă, în podul palmei, în cafea, in bucătărie, în sufragerie, totul la excepționalul preț de 60% din veniturile tale. Iar dacă ești mai “nedus la Biserică”, 90% din veniturile tale și ale familiei tale.

Am aflat azi că există școli de vrăjitoare, congrese ale vrăjitoarelor, întruniri ale lor. Dacă tot sunt ele așa de super-vrăjitoare, eu nu înțeleg câteva lucruri:
– de ce au vrăjitoarele telefon. Cum se laudă că au “ochiul minții” nu pot avea și telefonul minții?
– de ce nici o vrăjitoare nu a câștigat la loto. E cumva loteria o vrăjeală mai mare decât vrăjeala vrăjitoarelor? Eu dacă aș avea puteri magice, ăsta ar fi primul lucru pe care l-aș face.
– de ce ziarele sunt pline de vrăjitoare, nu și de vrăjitori? Bărbații nu se pricep la vrăjeală? Că în istorie se pare că cele mai mari vrăjitoare au fost … vrăjitori.
– și ce e cu numele astea lipsite de orice … de orice: cireșica, mama omida, mama lucia … oleacă de imaginație acolo la mansardă … chiar nimic?

Acum, în încheierea programului… un exemplu de vrăjeală … pardon, vrăjitorie preluat de pe vrajitoare.com și adaptat în stilul ex-silentio:

Realizarea vrăjii de aducere înapoi a iubitului/iubitei/cățelului pierdut acum 5 ani/portofelului furat de un mic vrăjitor acum câteva zile:
Se cumpără de la supermarketul de vrăjitoare niște lumânări colorate. Dacă n-au colorate cumperi normale + un pachet de carioci.
Se înfig lumânările în parchetul proaspăt rașchetat din sufragerie.
Lumânările să fie așa: una roșie, una verde, una galbenă, una albastră, și două roz.
Se dă foc la alea patru, și pe alea două roz le ții în mână, una într-o mână și cealaltă în altă mână, le aprinzi de la celelalte, gesticulezi disperat cu ele prin aer și urli:
– O lumânare roz din fier cu luminițe! O lumânare roz din fier cu lumnițe!
După ce termini te uiți într-o oglindă și te miri cât de fraier(ă) ești.
Dacă nu poți să realizezi vraja la tine acasă, te duci la o vrăjitoare să-ți spună cam același lucru, dar cu alte cuvinte.

Și mai aveau și alte vrăji acolo, toate traduse cu google translate, care abia așteaptă să fie comentate. Dar altă dată 🙂

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Comments

Add a Comment
 1. Domnule se scrie rrom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.