un cabinet … in calduri

Cum am ajuns la cabinetul medicului meu de familie, (nu vă mai bucurați așa, n-am nimic, voiam o adeverință)  am aflat că nu am medic de familie. Și puteam să jur că am medic de familie.
Dar n-am.
Adică, am, dar oficial nu am. Eu cu medicul de familie ne cunoaștem… de când chiar era medicul meu de familie.
Dar în caietele lor nu exist.


Asistenta mă binecuvântează cu soluția salvatoare: o vizită la casa de sănătate (sau cum s-o numi) și să-mi spună ăia de acolo că nu am alt medic. Pe mine nu m-au crezut, le-am dat și cuvântul, le-am zis: “să mor io dacă am alt medic de famelie”. Dar nu se poate așa, pe încredere. Prin urmare asistenta (hai să-i dau și un nume: asistenta 1) îmi spune că trebuie să mă duc la ei, la casa de sănătate, să-mi dea ceva de acolo, și să mă întorc la ea cu ceva-ul ăla și cu adeverința de salariat.
– Păi n-am adeverință de salariat, nu se poate fără adeverință de salariat?
– Nu se poate fără adeverință de salariat.
Când îmi făceam ordine în gânduri să-i explic de ce nu pot să-i aduc adeverință de salariat, intră asistenta 2, care, uitându-se la toți cei care eram acolo (eu și alte 4 persoane) spune:
– Da’ stați și voi jos, nu mai stați în picioare, nu vedeți ce cald e aici?
—-
Nu i-am mai explicat nimic și am plecat. Eram prea preocupat gândindu-mă ce treabă avea statul în picioare cu căldura de acolo …

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.