testul arborelui … cotit

Se dă una bucată pisălog – adică eu, pe vremuri – pe post de recruiter. Se mai dă una bucată șef. Și una bucată oraș unde țineam interviurile. Nu-mi mai aduc aminte orașul, dar știu că am mâncat cea mai bună ciorbă de perișoare acolo. Dar să-mi revin:

Interviul conținea destule întrebări, iar la final rugam persoana intervievată să deseneze un arbore, un pom, un tufiș, un orice. Era vorba de testul arborelui, Nu cred că e cineva care să nu fi auzit de el, să nu știe despre ce e vorba.
La interviu se prezintă și subiectul principal al articolului acesta. Răspunde la întrebări, șeful îl întreabă ce avea de întrebat, la final îl rog să mai facă un test, și spun exact textul standard, cam așa:

Vă rog să desenați un arbore, orice în afară de brad …etc etc.

Nu-mi mai aduc aminte exact, de trei ani nu am mai pus mâna pe testul ăsta.
Îi dau creionul HB cu radieră proastă (așa am fost învățați, să dăm omului radieră proastă, să vedem și ce anume a șters din desen) și îl las în pace.
După câteva minute, vine, îmi zice că a terminat, și-mi arată lucrarea care arăta cam
așa

Nu știu cum a făcut, ce a înțeles din ce am zis eu, că omul a desenat un arbore cotit.
Am și fișa lui cu poza pe undeva,  dar nu o mai găsesc acum. Dar nu e glumă, omul chiar un arbore cotit a desenat. Cu tot ce trebuie, rază diametru, unghiuri… etc.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.