dezavantajul stangaciului

Acum câteva zile  am vărsat – iarăși ?!? – cafeaua pe lângă cană, din simplul motiv că ibricul în care fac cafea are ciuciurul pe partea stângă, cum te uiți la ibric dinspre coadă spre ibric.
Din această cauză, eu, fiind stângaci, nu pot turna cafeaua în cană fără peripeții, ca orice om normal care folosește ibricul pentru a turna cafeaua în cană.
Prin urmare, am căutat pe net ibrice pentru mâna stângă. Nimic. Mai erau câțiva ca și mine care își puneau aceeași întrebare.
La ăștia ca mine nu se gândește nimeni. Nu fac ibrice pentru mâna stângă, nu fac mașini cu scrumiera în partea stângă… și mai aveam plângeri, da’ asta cu cafeaua era mai gravă. Nu e așa de grav încât să renunț la cafea, dar parcă mi-ar fi mai ușor cu un ibric pentru noi, ăștia mai stângaci.

Am vaga bănuială că “ciuciur” ori este regionalism, ori este foarte rar folosit, așa că tre să explic că e chestia aia pe unde curge cafeaua din ibric, așezat în stânga cozii. Sau coada e în dreapta lui, nu știu exact. Adică ăsta.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.