Cope & haga

Bobby Voicu întreabă: Mergi la Copenhaga? Și eu zic: Îhî.
Deci, participăm la concurs? Cum am mai spus, Îhî.
Subiect: Cum arata o zi a unui blogger in 20 de ani de-acum, intr-o lume care s-a dezvoltat… durabil si verde
 Deci, să purcedem:

Mi-am programat cocoșul verde să sune la ora șapte. Aveam treabă multă. La ora șapte cocoșul verde belește ochii la mine, își scoală creasta și urlă:
– Cucu … rigu… cucu…. rigu…
Îi arunc două grăunțe, strâng rogojina mea verde cumpărată de la GreenMall, și întru la duș. Fac incantația de rigoare, și norul cumpărat acum câteva zile începe să dea ploaie. L-am luat la reducere, mi s-a spus că poate să dea ploaie chiar și 12 ore continuu. Partea proastă e că se mai și defectează. Ieri mi-a tras un fulger de am văzut farfurii zburătoare verzi pe pereți. Dar azi a funcționat cum trebuie.
Ies în grabă afară, și mă uit în zare. Tre’ să ajung totuși la serviciu … ce să iau azi? Covorul sau mătura?
Sau să folosesc mijloacele de transport în comun și să iau miriapodul 207?
Nu .. iau covorul. Îl scutur bine … nu pornește. Iar am rămas fără benzină eco.
Ce mă fac?
Alerg repede repede să prind tele-portarea de 7.30. Dau cu capul de panoul solar. Înjur, și alerg mai departe. Mă împiedic de ceva. Cad, mă ridic, înjur și merg mai departe. Iar au dezasamblat dracii ăștia de copchii vreun robot …
Ajung în stație. Chiar la timp pentru teleportare. Teleportarul apasă butonul (hai să s-o zic și p-asta: era verde butonul, că ăla roșu îl folosea pentru oprire) și deja mă trezesc că mă ia șeful la întrebări:
– pe unde umblași mă atâta? Hai, avem treabă în laborator. Trebuie să terminăm experimentul cu iarba în deșert (asta e partea serioasă).
Muncesc toată ziua ca un savant ce mă  aflu, că acum nu mai pierd timpul aiurea participând la concursuri pe blog. În final reușim să o scoatem la capăt cu iarba multifuncțională, care crește în câteva ore de la plantare, și nu are nevoie de apă ploaie și umiditate.
Aș mai fi scris că după ce își face datoria de a fi verde ar putea fi și fumată … tot într-un mod ecologic, evident .. dar nu scriu asta 🙂
Și după ce am ajuns acasă am ascultat melodia asta:

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.