campanie extra super mega extraordinar de extraordinara

Cum m-am trezit ieri dimineață, după ce am făcut cafeaua, m-am scuturat de mătreață, și am început, cum îmi e prostul obicei, să citesc bloguri. Readerul meu (pe care-l cheamă FeedDemon) mă premiază zilnic cu câte 100 de articole.
Citesc un articol: ia uite, ceva de refinanțare.
Mai citesc unu: ia uite și la ăsta, tot ceva de refinanțare

Sigur s-au vorbit. Sau o fost co-incidență.

Și cum mă mânca în … curiozitatea a fost mai puternică și am trimis și eu un mail la … nu spui unde că nu vreau să le fac nici reclamă nici antireclamă … Și primesc răspunsul. Aveam multe de comentat, dar o să mai am ocazia să scriu despre campania asta.

Chinezu’ săracu’ n-are nici o vină că nu mă înțeleg eu cu BCR-ul, că am rămas restant cu 10 lei la un credit și nu știu prin ce minune – deși am plătit ratele la zi – m-am trezit cu o restanță de 300 de lei, că au mărit dobânda fără să aibă bunul simț să mă anunțe, și multe altele.
Din punctul meu de vedere spun un mare NU. și refinanțării și campaniei. Eu mă lupt eroic cu ratele mele și vreau să ies cât mai devreme victorios – să fac altele. Nu să le lungesc pe astea la nesfârșit.

Cum e cu cafeaua:
Să presupunem că am o linguriță de cafea. Dimineață, când observ că doar atâta cafea mai am, am două variante: ori fac doar o ceașcă mică de cafea tare, ori o cană mare de cafea slabă. În primul caz plăcerea e mare, da’ durează puțin. În al doilea caz, durează mai mult, dar nu mai ai nici o plăcere. Evident, cafeaua slabă nu e bună de nimic.
Cam așa e și cu refinanțarea…

Eu am o singură opinie, a mea proprie și personală. Nici o bancă, dar nici o banca nu va pune pe piață un produs în avantajul clienților. Niciodată. Punct.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.