n-am idee

Azi, din lipsă de chef de .. orice m-am gândit să scriu pe blog. Dar la lipsa de chef de orice s-a adăugat și lipsa de idei.
Din lipsă de idei articolul anterior a ieșit destul de foarte aiurea. Dar l-am lăsat, că m-am chinuit la el vreo două minute.

Mai rău decât să n-ai nici un chef este să n-ai nici un chef și să te și plictisești în același timp, și să-ți mai fie și lene. Da’ lene, nene, nu glumă. Așa am pierdut o zi care se anunța productiv:
Am vrut să scriu pe blog. N-am avut ce. Am căutat pe alte bloguri idei … dar nimic concret. Voiam ceva de genul: “bă! Când îți fluieră vântul prin cap și te storci de creieri să scoți un subiect și nu iese, uite cum faci: …”
Nimic de genul ăsta.
Am renunțat la a căutat pe blog.
Am vrut să-mi citesc feed-urile. Se Adunaseră vreo câteva sute. Am zis că buun, am ce face. Și am făcut. “Mark all as read”
M-am apucat de citit o carte Cum pe cea de telefoane o împrumutasem și aia de bucate era de negăsit am căutat și am găsit o carte pe care n-o citisem: Dama de pică. Am scos dama de pică din pachetul de cărți (ieșise și un șeptar da’ l-am băgat înapoi) și mi-am zis: “Bă…. mare a fost Ceaikovski ăsta. Și am pus cartea la loc.
Am luat chitara. După ce am găsit și … pana mea … mi-am dat seama că nu știu să cânt, așa că am lăsat-o baltă.
Am vrut să fac curățenie pe birou … dar deja era după-amiază și pentru asta, și la mine durează …
Am vrut să mă apuc de muncă … dar cum să muncesc sâmbăta??? N-am muncit toată săptămâna … și să mă apuc sâmbăta? Aiurea ..
Așa că am ajuns la ora 1.00 noaptea – ora la care scriu – și tot ce mi-a venit în cap e să scriu că nu am ce să scriu. Halal idee…. Noroc că am o categorie “aiureli” pe blog  că altfel nu publicam nici asta. Nu de alta da’ mi-ar fi fost lene să fac o nouă categorie.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.