cine crede in sfarsitul lumii

Fiindcă este aproape 4 dimineața, fiindcă pe la 7 trebuie să mă trezesc și fiindcă atunci când sunt obosit mă gândesc numai la prostii – ca și acum – îmi veni o idee nocturnă. Sau matinală.
Cine e vinovat pentru că unu’ sau altu’ se trezește să prezică sfârșitul lumii.
Prezicătorul?
Unii sunt șarlatani, dar alții chiar cred în prostia lor. Nu ei sunt principalii vinovați.
Oamenii care cred?

Unii sunt mai cu capul pe umeri, alții mai “săraci cu duhul”. Ei să fie vinovații?
Nu…..
Presa e vinovată. Televiziunile, ziarele, revistele și site-urile care scriu cât pot de mare că vine sfârșitul, apocalipsa, stihii, peceți, cavaleri ai apocalipsei și altele. Toate instrumentele de comunicare în masă contribuie la răspândirea acestei prostii în rândul unei categorii (nu foarte mare, car care totuși există).
Dacă individu’ ăsta care a prezis sfârșitul pe 21 mai se limita la rețeaua lui de radio (am înțeles că era proprietarul câtorva stații radio) nu s-ar mai fi isterizat nimeni. Dacă nu i s-ar mai fi făcut atâta publicitate n-ar mai fi apărut atâția nebuni.
Vine Iisus
Prin tot orașul Focșani se poate vedea, scris cu marker, pe aproape toate geamurile, indicatoarele auto, și pe orice are o suprafață pe care se poate scrie:

Vine isus. pocaițivă

Așa, fără litere mari, fără  puncte, fără cratime… Asta spune cam totul despre caracterul și IQ-ul celor care au crezut în sfârșitul de la 21 mai, și care vor continua să creadă în continuare orice prostie.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.