ce nu intelegi, ma!

Acum câteva zile stăteam mai de voie mai de nevoie de vorbă cu un om. Cum nu ne cunoșteam, din vorbă-n vorbă am adus vorba de muncă. Îi explic printre altele că am fost psiholog, și că nu îmi găsesc ce vreau, așa că mă mulțumesc cu ce-mi oferă internetul. Ba un adsense, ba un articol, ba mai știu-eu-ce.


Timp de o jumătate de oră s-a chinuit să-mi explice că nu se poate să nu-ți găsești o slujbă în ziua de  azi, că el a început de la chelner într-un bar, și tot a avansat, până a ajuns unde a ajuns.

– De ce nu te faci chelner?
– Nu am experiență, ăștia angajează mai mult cu experiență,
-Ei aș, te angajezi, și furi și tu de la ceilalți
– Păi dacă se cere experiență, cum mă angajez?
– Te angajezi tu, n-ai cum să nu te angajezi

(…)
Apoi s-a chinuit să-mi explice el ce bine ar fi ca ghid turistic. Am admis că da, dar și aici îți trebuie nu-știu-ce calificare ca agent turism.
– Ei îți trebuie, nu-ți trebuie. Te duci la mare la vară, și te angajezi la un hotel.
Nici în ruptul capului n-a putut să accepte că se poate câștiga ceva și prin apăsarea unor taste. Voiam să-i explic despre cum se face un site, ce înseamnă optimizare, cum se poate câștiga bani din reclame, dar de fiecare dată mă întrerupea:

– Da, e și asta, da nu e ca și cum ai lucra la un hotel, sau ca chelner, nu?

Și discuția a tot continuat, fără să mă mai chinui să explic nimic.
În concluzie, nu am nimic cu nici o meserie. Dar omul nu putea să înțeleagă că dacă eu țin două farfurii în mână sunt 99% șanse ca una din ele să cadă, și 90% șanse să cadă amândouă.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.