castravetele criminal

Să înțeleg că nu mai este un fruct dicotiledonat de culoare galben – verzui ? S-a alăturat și el vacii nebune, porcului gripat și păsăricilor răcite?
Am înțeles: castravetele este un criminal notoriu. Un criminal în serie, dacă stau bine și mă gândesc.  Nu-i bai. Nu-i mai mănânc. Ce nu înțeleg eu e de ce atâta scandal cu bacteria asta, sau ce-o fi ea.
Tot ce am găsit până acum e: “castraveții ucigași pot să ajungă și în românia” “castraveții infectați riscă să […]” “castraveții sunt infectați cu ecoli” “castraveții au ucis 10 oameni ..”
Cu ocazia acestei știri, eu mă întreb:
– Pentru a ne proteja de bacteria asta, trebuie să ne spălăm pe mâini când mâncăm castraveții O spune președintele ANSVSA. Păi .. unde e bacteria? Pe mâini sau pe castraveți?
– Pe la știrileproteve spuneau că bacteria se află pe coajă. Nu e de ajuns să îi curăț și gata?
– Cică bacteria asta apare de undeva din îngrășăminte, și rămâne pe coajă. Cu alte cuvinte, castravetele o ia pe coajă. PĂI: eu de mic știam că atunci când cumpăr un fruct, o legumă, un orice din piață trebuie să-l spăl pe motiv că “au fost stropiți”. Asta am făcut dintotdeauna. Deci, ăștia de prin alte țări nu spală ce cumpără când cumpără?
– Stăm liniștiți că nu am importat castraveți buclucași din Spania. Dar dacă Germanii au luat castraverdele de la spanioli și noi am luat castraverdele de la Germani?
– Realitatea.net zice că germanii vor să scoată castraveții din meniu. Păi nu e mai simplu să-i spele?!?
– Cât timp va dura până când va apare un vaccin anti-castravete pe care vom fi obligați să-l luăm?

Nu mai am idei … dar mă mai gândesc eu. Știu că nu e de glumit, dar totuși…

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.