as vrea

Câteodată îmi imaginez tehnologia ca o caracatiță care te prinde în tentaculele ei și nu te mai lasă să scapi. De la telefonul-cărămidă am evoluat la telefoane și gadgeturi care-ți iau mintea. Și ochii. Și ochii și mintea.
Dar eu tot nu-s mulțumit. Aș vrea un dispozitiv, gadget sau cum s-o numi el, mai cu moț decât celelalte.

Mai de voie mai de nevoie am ajuns să am trei telefoane cu trei abonamente.
Nu vreau dual sim. Vreau unu’ cu trei cartele. Pot să-i spun trial sim?
Vreau să-și facă singur toate setările. Și să aibă comandă vocală. Să nu mă mai chinui eu să apăs pe butoane. Să-i zic lui: sună-l pe Gheorghe. Și el să-l sune.  Și să fie cu Android 🙂
A .. da! Și să mă țină bateria cel puțin 24 de ore.
Până acum nimic deosebit.
Dar, pentru că mi-e lene să car laptopul după mine tot timpul, aș vrea ca acest telefon să se transforme în laptop. Sau măcar într-un fel de iPad. Să i se atașeze un ecran, tot sensibil la atingere, și o tastatură. Adică:
merg cu telefonul după mine prin lume. Hopa … am nevoie de un laptop. Nu mai car laptopul după mine. Scot transformation-pack-ul și gata laptopul.
A…  am uitat. Să aibă și posibilitatea de a-i atașa o antenă normală să prind tevereunu și tevereculturalul. Și cam atât. Nu-i așa că nu vreau prea multe?

Asculta mai multe audio diverse

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.