vecinul. reloaded

După cum mai spuneam pe aici, nu prea mai stau pe la mine pe acasă. Iar pe unde sunt acum, am avut plăcerea să mă întâlnesc cu mai multe specimene de vecini.
Pentru început:
Locuiesc într-un bloc cu două etaje, și mai multe scări. Slavă Domnului că personajele următoare nu stau pe aceeași scară cu mine. La parterul unei scări este un magazin. Acum câteva luni apartamentul-magazin s-a mai mărit cu o cameră. Pentru a mări ușa dintre camere a fost necesară aprobare de la primărie, și nu mai știu ce, că nu m-a interesat. Doar nu e magazinul meu! Dar așa ca chestie.

Dar să scurtez povestea: Acum câteva zile văd patronul la magazin, o mașină a poliției, și o altă mașină din care a coborât un nene care tot făcea poze la magazin și pe care ceilalți îl strigau: domnu’ expert. Nu glumesc 🙂
Azi aflu:
Vecinu acesta și încă unu au dat în judecată patronul magazinului – sau au depus plângere, nu știu exact – cum că:
– au lărgit ușa și au slăbit structura de rezistență
– copertina magazinului este prea aproape de balcon și îl deranjează zgomotul produs de aceasta când plouă.
– nu au anunțat în prealabil că vor face lucrări, prin urmare el, vecinul, cum stătea el așa în pat și nu făcea nimic s-a speriat de zgomotul produs de mașinile de găurit și a făcut preinfarct.
Hai că aia cu structura de rezistență mai e cum mai e. Pe aia cu copertina nu o comentez. Da cum dracu să faci infarct de la o bormașină !?!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.