Mi-au spart mașina

După cum mă lăudam pe aici, am o Dacia Nova. Nu foarte veche, dar foarte ruginită. Atât de ruginită încât podul pedalier este făcut de mine. Mă rog, a fost. Până azi, când mi-au spart idioții mașina. Nu furat, ci spart. la propriu. Și nu mașina, ci podul pedalier. Și nu un idiot, ci doi. Stan și Bran erau amatori pe lângă profesionalismul acestor doi indivizi. Dar cum au ajuns doi idioți să-mi spargă mașina?

Simplu.
Mașina mea, mașină strângătoare, a găsit un șurub. Și cum n-avea mâini, s-a decis probabil să-l păstreze .. unde? În cauciuc. Dacă ea voia să-l păstreze, nu m-am opus. Am dat la pompă cam din doi în doi kilometri până la o vulcanizare. Și cum nu prea cunosc Focșani-ul am ajuns la o vulcanizare pe strada Cernei, după spusele telefonului.
Opresc, cobor, și îmi permit să deranjez oamenii din statul degeaba:
– Am o pană pe față!
Deși mă așteptam să-mi spună “păi bărbierește-te, ce ești găină?”(ca într-o reclamă la ceva – nu mai știu la ce), unul din ei s-a dus să umfle roata.
După ce le-am repetat că am pană – de data asta am specificat: la roata din față – au decis să urce mașina pe cric.
Aruncă ăia cricul sub mașină și încep să ridice. Numai că acel cric nu a știut singur unde să se așeze, și s-a așezat fix pe o porțiune de tablă. Când au apăsat pe cric, mașina s-a ridicat, iar podul pedalier a fost împins înăuntru.
Când au văzut ce au făcut, ce au spus idioții???
Că e mașina veche și ruginită. După ce le-am explicat unde se pune cricul și le-am spus frumos că nu e prima dată când ridic mașina pe cric, au reușit să ridice mașina și să scoată roata.
Normal ar fi trebuit să mă iau de ei, doar mi-au cam spart mașina (podul pedalier avea o porțiune nituită care s-a desprins) dar eram așa de amuzat de prostia lor încât am uitat să-i trimit în diferite zone geografico-materne.
Dar la final nu le-am dat bacșiș 😀
Concluzia e că au avut noroc. Eu am Dacie, cu un ciocan se rezolvă. Dar dacă aveam o mașină mai nouă și mai scumpă?
În concluzie, cine ajunge la vulcanizarea de pe strada Cernei din Focșani, să se ferească. Este vulcanizarea din intersecție. Mai sunt și altele pe acolo, cu care nu am nimic. Se înțelege în foto pe unde e.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.