lesinul irealitatii

“Bună Ziua, sunt femeia de la Urlați, de profesie leșinătoare” va spune femeia care a leșinat ieri în direct la Realitatea. Deja Dan Diaconescu își freacă mâinile de bucurie. Încă un caz important pentru prostime mulțime. 
Nu îmi dau cu părerea deoarece Reporterița în cauză a început vânătoarea de vrăjitoare. Deja de pe youtube au dispărut cam toate filmulețe cu respectivul articol. Au mai rămas câteva.
Cică dă toate publicațiile în judecată. Nu realitatea. Reporterița. Că i-au pătat imaginea. Nu a postului realitatea. A reporteriței. Eu nu am văzut reporterița aia cu imaginea pătată. De fapt este prima dată când o văd.  Și nici măcar o reporteriță prea bună nu este. Părerea mea.

 Nu mă interesează dacă e regizat sau nu,dar ăla nu e leșin. Când leșini nu te așezi mai bine, nu duci mâna la frunte, pici și gata. Toți care au leșinat cel puțin odată în viață știu despre ce e vorba.
Prin urmare, vă prezint “leșinul”, versiunea mea. Mai trebuie să spun că acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare?  Ei bine … este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.