fi-v-ar hemoroidu sa va fie

Spuneam odată demult că nu-mi plac blogurile cu articole plătite. Mai ales când nici nu specifică “băi cititorule, ăsta e un articol publicitar”.
Dacă nu am spus, mă repet. Ei bine, nu-mi plac. Am găsit câteva articole pe câteva bloguri despre o anumită clinică de hemoroizi și fisuri anale. De fapt, de tratat hemoroizi, fisuri, crăpături, și alte găuri. Un singur blog am găsit cu “acesta este un articol publicitar”. Restul specificau …ba pe la mijlocul articolului, ba pe la sfârșit, ba deloc.
Ba chiar un blog care nu a mai fost actualizat de luni bune apare brusc cu … hemoroidu și clinica lui.
Aiurea

Dar trebuie să recunosc că fie îmi convine, fie nu, și-au atins scopul.
Pe jumătate.
Am intrat pe site-ul lor … da… din curiozitate doar. Povesteau ei acolo undeva despre ceva performant cu o camera care intră pe nu spun pe unde și filmează.
Cea mai mare greșeală a mea pe ziua de azi e că am dat click pe un link la ei pe site care mă ducea la un filmuleț de pe youtube care explica modul de funcționare a acelei micro-camere. Nu pun link, nu vreau să-mi sperii ăia 2 sau 3 cititori care trec pe-aici. Dar părerea mea e că astfel de filmulețe mai mult sperie potențialii clienți decât îi încurajează.
Poate doctorii ăia n-au treabă cu astfel de imagini … dar mie mi-au stricat ziua. Ca un horror de proastă calitate.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.