Felicitari Adrian Tutu

Nu am urmărit toată emisiunea Românii au talent. Am urmărit doar finala, din lipsă de altceva. M-am bucurat că a câștigat Adrian Tutu. Părerea mea: are talent, a avut un mesaj. Că mesajul lui a prins mai mult la public decât mesajul celorlalți … asta e altă poveste. Și manipularea este un talent. Oratoria, la fel.

Nu sunt eu în măsură să spun dacă merita sau nu; dar mă bucur pentru el. Cum m-aș fi bucurat pentru oricine altcineva.

 Adrian Tutu, românii au talent și sindromul Capra Vecinului 

Sindromul Capra Vecinului este atât de bine engramat în sistemul nostru de personalitate încât  nimeni nu mai știe cum să piardă, încât nimeni nu se mai poate bucura pentru altcineva. Nici măcar când acel altcineva nu are nici o vină. Nu mi se pare normal să-l faci pe omul acesta în toate felurile. Nu e vina lui că a ajuns în finală.
De aseară și până acum nu am auzit pe unu să spună “uite, eu voiam să câștige X dar mă bucur pentru Tutu”.
NU.
Dacă nu iese cum vreau eu (deorece eu sunt cel mai deștept și am dreptate tot timpul), ceilalți sunt proști, inculți, analfabeți,  care nu au habar nici de unele. Mai mult decât atât, unii au mers până acolo încât să afirme că voturile au fost măsluite.
Vă asigur că dacă ar fi câștigat Dinu, sau Cristina&Alina n-aș fi făcut scandal că de ce au câștigat alea și nu cine voiam eu.
În schimb se găseau alții care să afirme că  nu trebuia să câștige Dinu, ci Medeea, sau că nu trebuia să câștige Medeea, ci Ballance, și tot așa. 
Unii știu să piardă. Alții știu doar să arunce cu noroi (deja e sport național) și că critice.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.