Dependent de net?

De prin 2006 nu cred că am stat mai mult de 2 zile fără calculator. Fără google. Dar și în aceste 2 zile am folosit telefonul. Am făcut un  mic calcul:
– peste 300 de feed-uri în reader. Nu le citesc pe toate. Pentru asta există Panic Button.
– peste 2000 de bookmarks din 2006 până în prezent. Nu le țin pe toate in FireFox. Când se adună vreo 100 – 200 fac un export.
– vreo 300 de conturi pe diverse: forumuri, bloguri, site-uri de socializare, etc. Astea doar salvate in Firefox, mai sunt și altele de care nici nu mai știu.

– vreo 20 de adrese de email. Din astea, doar yahoo-ul, gmail-ul, și una mai … personală, folosită doar în interes de serviciu sunt mai folosite.
– vreo 10 forumuri cu activitate – puțină, ce-i drept, dar există – și multe altele pe care doar m-am înregistrat.
Mă gândeam că sunt dependent de net, de google și de tot ce înseamnă online. Dar m-am gândit mai bine și … nu! Ce dacă iau laptopul cu mine oriunde stau mai mult de o zi? Ce dacă de fiecare dată când plec undeva mă asigur am telefonul cu mine, că am acces la net, că am unde să-l încarc? Ce dacă nu pot sta o zi fără să verific emailurile? Îmi dau seama că momentan, cam așa îmi câștig eu existența. Deci: nu dependență, ci necesitate. 🙂
sursa foto

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.