de bani gata

Aseară, într-un anumit oraș, la o anumită oră din noapte, lumea era strânsă în curtea Bisericii acelui oraș – nu, nu e râmnicu – cu diverse motive. Unii voiau lumină, alții căutaseră un pretext să plece de acasă, ații erau la o bârfă, oricum nu contează. Contează că:

În timpul slujbei de Înviere, din cimitir (cimitirul era în spatele Bisericii) apare o mașină. O mașină albastră – nu știu marca- condusă de o blondă tânără, având ca copilot un  moș bătrân1. Blonda, toată un zâmbet, intră în mulțime, claxonând, făcând semne în stânga și-n dreapta, să se dea lumea la o parte. În timp ce era înjurată de oameni, vine și Domnu’ Polițist. Am uitat să spun că până la intrarea în cimitir erau puse două semne de interzis. Polițaiul părea că vrea să ceară actele. Dintr-odată coboară moșul – copilot. Nu știu ce discută cu Domnul Polițist, dar după discuție acesta a mers înainte mașinii și i-a făcut loc cucoanei și moșului – copilot.

Apăi să nu zici ca Badea Gheorghe

?
1 = sunt intenționate. Ambele.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.