unii romani au talent

A fost vineri, a fost seară, românii iar au avut talent cu carul.
Am avut bunăvoință, mi-am închis laptopul, mi-am luat floricele artificiale de porumb, m-am ajezat aproape confortabil, pentru a urmări talentoșii, dar nu am rezistat decât 10 minute. Nu era atât de interesantă încât să belesc ochii vreo două ore la o emisiune care se chinuie să fie pe măsura publicității.
Știu, sunt incult, prost, manelist, dar de ce m-aș uita la o emisiune care se numește “românii au talent” când ar fi trebuit să se numească “românii se fac de râs”?

De ce să mă uit la o emisiune în care juriul confirma fără echivoc efectul de turmă? Că eu numai câte trei de DA și numai câte trei de NU am auzit.
De ce să mă uit la o emisiune în care un membru al juriului – Andra – stă mai tot timpul cu mâinile la ochi? Bun, înțeleg că e însărcinată și se proteja de un avort spontan când călcau ăia pe cioburi sau spărgeau bolovani pe burta ăluia, dar eu știu o vorbă, dacă intri în horă, joci. Nu faci playback.
Din punctul meu de vedere – doar e părerea mea, nu? – singurul care avea ce căuta în juriu e Andi “Apropo” Moisescu.
Voiam să zic ceva cu “grădini” și cu garduri sărite… dar nu mai zic nimic. Mă bucur totuși că au făcut deosebirea între originalitate, talent, aptitudine.
Trebuie să recunosc totuși că au fost destui concurenți talentați … și că formatul emisiunii e destul de ok, dar NU e o emisiune care să merite atâta atenție, nu e originală, nu e captivantă … e doar o emisiune modestă de divertisment, un fel de a-ți petrece începutul de uichend când n-ai altceva mai bun de făcut. Un fel de dansez pentru tine, dar fără “dansez” și fără “pentru tine”
In cazul in care nu s-a observat, nu ma deranjează emisiunea in sine  – are telecomanda butoane destule -,  probabil o voi urmări din când în când, cât publicitatea ce i se face. Nu e o emisiune genială. E o emisiune de divertisment. Atât.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.