eutanasiem sterilizarea?

O bătrână a fost atacată de câinii comunitari în timp ce se întorcea acasă, noaptea, pe o uliță, pentru a scurta drumul. 
Iarăși se vor trezi niște deștepți “hai să-i omorâm”, să-i eutanasiem, să-i spânzurăm, gazăm, injectăm. Iarăși câinele comunitar este cea mai mare grijă a românului de rând. Iarăși  câinele comunitar este o bestie fără suflet care pândește oamenii mai slabi pentru a-i ataca și a le lua sufletul. Iarăși câinii comunitari umblă în haite organizate cu scopul declarat de a decima rasa umană, de a pune stăpânire pe glob, de a instaura dictatura canină.

Nimeni nu se întreabă și ce dracu căutau câinii ăia în pădure, cine i-a adus acolo și de ce. În cazuri ca astea, avem un singur vinovat: câinele vagabond, care nu are nici posibilitatea de a se apăra, nici nu are avocat, nici nu știe ce se întâmplă.
N-am chef să argumentez! Sunt contra eutanasierii din simplul motiv că s-a demonstrat că eutanasierea este o soluție ineficientă și costisitoare, iar sterilizarea, chiar dacă este ineficientă pe termen scurt, este foarte eficientă pe termen lung. Este logic și la mintea oricărui cocoș. Iar care nu vrea să înțeleagă problema lui.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:37 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.