Cum o sa-mi petrec sfarsitul lumii

M-am tot gândit în ultima vreme, mai în glumă mai în serios (mai mult în glumă decât în serios)…cum va fi sfârșitul lumii. În ultima vreme nu prea are cum să nu-ți treacă prin cap sfârșitul lumii, mai ales că toată lumea se întreabă când vine sfârșitul lumii, cum arată sfârșitul lumii, cum se sfârșește sfârșitul lumii (doar orice are un sfârșit, chiar și sfârșitul lumii are sfârșitul său), și multe altele.

Unii au văzut un călăreț cu un băț în mână călare pe un cal, evident, alții au văzut draci zburând din gemenii din septembrie1, alții – mai nou – zic că ce s-a întâmplat în Japonia este începutul sfârșitului… ca să nu mai vorbesc de celebrul deja 12122012.
Citeam pe undeva – de acum am să salvez ce citesc, uite că acum n-am dovada – că nu mai știu pe unde a început lumea să construiască buncăre, unele în valoare de sute de mii de euro. Pe motiv că vine sfârșitul lumii.
Iarăși mă întreb … ăștia cu buncărele …  ce vor face după ce trece sfârșitul lumii? Lumea s-a sfârșit!   Gata! Ce-or să facă ei când or să iasă din buncăre? Magazine nu, țigări nu, băutură nu … Oare ei nu înțeleg noțiunea de sfârșit? sau nu au ce face cu banii.
Oare eu cum o să-mi petrec sfârșitul lumii? Cel mai probabil, urmărindu-l online, din fața calculatorului. Asta dacă voi mai trăi încă vreo câteva milioane de ani, și dacă pe vremea aia vor mai exista calculatoare.
 
1 link

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.