Atentie! Bou cu Logan!!!

Ieri bântuiam cu diverse treburi prin Focșani. La terminarea diverselor treburi de prin Focșani, era timpul să plec. Dar cum mașina care să meargă cu apă plată nu s-a inventat încă (încă!!!) a trebuit să alimentez. De la un petrom, de la ieșire.
Acolo, văd o stație liberă. Intru, iau pompa, și când să pun … nimic. După vreo trei încercări, mă duc la casă și întreb ce e cu pompa.

– Păi trebuie achitată.
Nu mi-am dat seama dacă cucoana credea că eu am alimentat și trebuia să achit sau că cel dinainte a plecat de la pompă înainte să achite, așa că mă duc și aștept să se deblocheze pompa. Nu mă grăbeam, cel din spate s-a dus la altă pompă, așa că stăteam și admiram benzinăria.
Văd la pompa de lângă mine că intră un om la vreo 50 de ani, cu o Dacie de prin 80. Intră pe cealaltă parte, se oprește în dreptul pompei, și când să se dea jos vine deșteptul cu Loganul. Un Logan vișiniu de Galați. Deși putea foarte bine să aștepte să alimenteze omul cu Dacia – practic nu-l deranja cu nimic, ori ca era intrat regulamentar, ori invers, pompa era ocupată – s-a apucat de vociferat și înjurat. Omul s-a urcat înapoi în dacie, și i-a zis ca “dacă ai văzut că sunt la pompa de ce nu aștepți”, sau ceva de genul. Boul cu Logan vișiniu de Galați s-a apucat de comentat și de înjurat, a plecat de la mașina lui si s-a dus să-l ia la bătaie pe omul cu Dacia. Acesta săracul s-a urcat în mașină și a plecat la altă pompă, pe tot drumul înjurându-se reciproc.
S-a deblocat pompa, am alimantat, am platit și am plecat. La ieșire, văd boul cu logan de Galați, în logan, comentând fără oprire. M-am uitat la el – eu eram în mașină, că am învățat că atunci când e vreun conflict trebuie să stai în mașină cu ușile blocate și cu motorul pornit – l-am înjurat în gând și am plecat.
Și acum stau și mă gândesc de câte ori am intrat eu așa să alimentez – dacă nu e nici o mașină pe partea cealaltă a pompei practic nu deranjezi pe nimeni – dacă întâlneam vreun bou ca ăsta ce făceam? Că eu sunt calm, al dracu de calm, da’ când cineva începe să mă înjure…. nu mai sunt prea calm.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.