Cum o fost la interviu

După cum mă lăudam azi de twitter “de la locul faptei”, fost-am dus cu barca – deoarece s-a cam rupt armatura la un cauciuc de pe spate  și mașina mea face ca barca-  la interviu. Nu vreau să spun unde încă, dar căutau psiholog. Buun…
Bucuros nevoie mare că găsii măcar un loc de psiholog vacant, mă prezint la locul stabilit: secretariatul companiei.
Secretara se uită la mine,  și mă întreabă:
– Pentru interviu? Așteptați acolo.
Acolo … mai erau vreo 10 candidate, care mai de care mai aranjate, etc etc. Și acum să explic de se uitau așa ciudat toate la mine.
După cum am mai scris, am avut o formă de vărsat de vânt. Mi-a trecut, am putut să ies din casă, dar au rămas câteva coji pe față. Două uriașe deasupra ochilor, și câteva în barbă. Cum am aflat că pot să ies din casă, problema a fost bărbieritul. După ce m-am tot uitat aseară la oglindă, și oglinda s-a uitat ma mine, am ajuns la concluzia că mai bine mă duc nebărbierit. Și pentru că nu puteam să mă duc nebărbierit la 4 ace, am ales altă costumație. Jeanși, o jachetă fără prea multe pretenții peste un pulover. Păream mai degrabă a Domnu instalator decât a candidat la un post de psiholog.
După vreo  jumătate de oră, secretara zice:
– Urcați toate la etajul 1…
Mă uit puțin la mine, mă uit puțin și la restul candidatelor … și îmi dau seamă că ultima dată când am verificat nu mă încadram in categoria “toate”. Așa că întreb:
– Și eu?
Văzând atâtea “psiholoage” pe metru pătrat,  și având în vedere profilul făbricii, mi-am zis, și pe bună dreptate: “N-am nici o șansă”. Din momentul ăla s-au dus dracu’  toate emoțiile, și interviul a fost – cel puțin din partea mea – foarte natural. Atât de natural încât nu a durat decât 5 minute.
L-a plecare s-a lăsat cu textul clasic  – pe care-l foloseam și eu pe vremea când angajam – “vă mai sunăm noi”, text care știu foarte bine ce înseamnă.
După interviu cea mai mare grijă a mea a fost – și încă mai este – “ce naiba mă fac cu mașina-barcă?”…

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.