Multa vreme a trecut…

Fac eu ce fac şi dau cu bâta-n baltă…. (noroc că n-are balta peşte, că intram la braconaj). Lăsând la o parte gluma nereuşită de mai sus, de două zile stau fără laptop. Cu toată bunăvoinţa lui şi a vecinilor care nu ştiu să securizeze reţelele wireless, androidul nu prea face faţă. Hai că pe site-urile cu versiuni pentru mobil merge, dar site-urile fără mi-au pus serios răbdarea la încercare.
Dar, deoarece observ că încep să devin plictisitor, am să trec în revistă ce voiam să trec în revistă. Doar de asta  scriu aici.
1. Abia după 2 zile realizez că pot conecta un monitor normal la laptop, deoarece doar display-ul este stricat. Aşa că acum scriu la laptop şi mă strâmb la monitor. Asta deoarece este model vechi, fără nici un fel de protecţie, şi după 10 minute trebuie să fac pauză că mă dor ochii. Dar totuşi merge.
Dacă acum  4 ani nu făceam împrumut, sau dacă mă înţelegeam bine cu “creditorii” acum luam laptop în rate.  Dar cum nu se poate … mai aşteptăm.
2. În urma articolului acesta am fost sunat de la BeReDe (observaţi că acum am scris cu litere mari, da?) şi şi-au cerut scuze pentru incident, spunând că-i vor instrui pe cei de la agenţia din Promenada Mall Focşani.  Acesta a fost evenimentul zilei de ieri, care m-a binedispus. Nu credeam, dar uite că se poate, şi-i felicit. Nu mă interesează nici cum au găsit articolul, nici cum au aflat numărul meu de telefon 🙂
3. Am luat nova din service (care de fapt era un garaj al unui fost mecanic ieşit la pensie). Sudat oală + schimbat amortizor: 50 ron, când eu mă aşteptam la un cost undeva peste 150. Restu … nu i-am băut 🙂
4. Feed Demonul a ajuns la 500 de itemi necitiţi. Cu ocazia asta am aflat la ce foloseşte “Panic Button” Şterge tot ce e mai vechi de 24 de ore. Foaaarte util.
5. Au trecut 10 minute…. urmează pauza.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.